Hotel Dinamika - Tetovo Macedonia

About Hotel Dinamika

Hotel Dinamika ndodhet ne një zone te qete ne zemër te qytetit, ne dalje të Tetovës në pjesën e autostradës Tetovë-Shkup, gjithashtu është afër qendrës së Tetovës, por ndërkohë edhe vendet e tjera me interes nuk ndodhen shume larg. Një hotel modern me mobilim elegant dhe të gjitha dhomat dhe suitat kane pajisje moderne te dizenjuara për të mirëpritur biznesmenët dhe turistet. Restoranti "Dinamika" është i hapur për mëngjesin. Te gjitha ushqimet janë të freskëta dhe të cilësisë se pare dhe serviren me elegancë..

Hotel Dinamika ndodhet ne një zone te qete ne zemër te qytetit, ne dalje të Tetovës në pjesën e autostradës Tetovë-Shkup, gjithashtu është afër qendrës së Tetovës, por ndërkohë edhe vendet e tjera me interes nuk ndodhen shume larg. Një hotel modern me mobilim elegant dhe të gjitha dhomat dhe suitat kane pajisje moderne te dizenjuara për të mirëpritur biznesmenët dhe turistet. Restoranti "Dinamika" është i hapur për mëngjesin. Te gjitha ushqimet janë të freskëta dhe të cilësisë se pare dhe serviren me elegancë.

Hotel Dinamika ndodhet ne një zone te qete ne zemër te qytetit, ne dalje të Tetovës në pjesën e autostradës Tetovë-Shkup, gjithashtu është afër qendrës së Tetovës, por ndërkohë edhe vendet e tjera me interes nuk ndodhen shume larg. Një hotel modern me mobilim elegant dhe të gjitha dhomat dhe suitat kane pajisje moderne te dizenjuara për të mirëpritur biznesmenët dhe turistet. Restoranti "Dinamika" është i hapur për mëngjesin. Te gjitha ushqimet janë të freskëta dhe të cilësisë se pare dhe serviren me elegancë.